Loading...
29 March 2014

Lir-ilir

Lir-ilir, Lir-ilir
Tandure wus sumilir
Tak ijo royo-royo tak senggo temanten anyar
Cah angon-cah angon penekno blimbing kuwi
Lunyu-lunyu yo penekno kanggo mbasuh dodotiro
Dodotiro-dodotiro, kumitir bedhah ing pinggir
Dondomono jlumatono kanggo sebo mengko sore
Mumpung padhang rembulane
mumpung jembar kalangane
Yo surako… Surak hiyo.....

                               (Sunan Kali Jaga)


1 komentar:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 
TOP